ORDER FORM

Name:
IC Number
Email Address:
Full Address
Phone No
Code Item(s)
Size
Colour
Total Item
Delivery Method
Payment Method (Payment must be clear within 48hours after order have been made and there must be proof of payment) Maybank2u.com
Paypal (International)
Western Union (International)
Maybank via Cash Deposit Machine
CIMB
Bank Islam
BSN
Kind of Payment Full Payment
Deposit
Payment Detail ( Date, Time, Amount )
Enquiries (If Any..)
How Did You Hear Our Blogshop?
I have read & accepted all the T&C * Yes
No

Thursday, 2 February 2012

Siapa Secret Admirer Hampa?

Assalamualaikum, hallo-2! Hee. Hummpp, rasa macam dah lama tak update belogg nikan. Sapa setuju, sila mengangkat tangan. Aku tahu ramai tak setuju, tangan di bawah je tu kan? *Oke, lawak tak jadi =.=* 



Hayomak! ramai pulak yang angkat. hadoi


Oke, really sorry sebab dah lama tak update. Assignment menggunung dan Test berderet. Yeah. like seriously. Tak tipu.Bulan depan dah final. Homagad! Tak prepare apa pun lagi nih. Mommmm, help me ohhhh!



Sekarang muka aku terkejut macam ni
*ComelTAK?*

Hari ni rasa macam nak buat sesi meluahkan perasaan pun adoi pun. Hmmmp, biasa la nak dekat-2 exam ni mesti dugaan datang ber-timpa-2. Percaya kan? So, bercerita lah padaNya. Ni tak, tulis kat belogg. Macam aku buat ni lah. Macam mana nak makbul kan? haha. 



Meminta padaNya, iAllah dimakbulkan.



Oke, mak, tak payah membebel, sila bercerita apa yang mak nak cerita. Ingat kami larat sangat nak baca? Oke-2, relax lah. Sebenarnyakan Mak ada seseorang yang mak sayang, cinta, care. Mak dah lama gila kot simpan perasaan nih. Mak tak tahu nak luah macam mana kat dia. Segan rasanya. Tapi mak selalu perhatikan dia. Homai?? Mak selalu perhatikan dia? Mesti la orang tu berdekatan dengan mak kan?? Yap. dia orang sini, belajar sekali. Waaa, curious tak, nak tahu?. haha. *Mak bajet hot orang nak tahu. boo*



Pheww.Phewww*malu. malu*



Mak sayang sangat kat dia. Dia baik sangat. Dia suka tolong orang. Dia pun selalu tolong mak. Dia selalu di samping mak bila mak ada masalah, walaupun kadang-2 dia tak dapat selesaikan tapi dia akan berada di belakang mak. ALWAYS. Baik kan? Mak pun tak tahu sama ada dia suka, sayang, dan cinta mak as mak do. Kalau setakat nak sedapkan hati mak, mesti mak cakap "Mesti la dia syokk kat kau, tu yang dia selalu dengan kau".



Nak cakap ni lah kat awokk



Tahu tak kadang-2 kan, mak jealous kalau mak nampak dia rapat dengan orang lain. Yeah, mak sedar, mak bukan sape-2 nak halang dia suka atau berkawan dengan sapa-2, tapi mak nak cakap jugak kat korang. Ni belogg haku, haku kesah pa? ye dok? Same goes to my heart. *winkwink* Sila jangan jijik dengan luahan mak oke. hee.



Yeah, like seriously.



Mak selalu berdoa *ini bukan nak riak oke*, hubungan mak dengan dia akan kukuh. Mungkin dia ada sayang seseorang tapi kadang-2 mak tak dapat nak tolak perasaan tu dari bertandang kat hati mak. Mak dah sayang gila-2 kot kat dia. Nak cakap malu, nak luah segan. Tapi takpe, iAllah mak akn sentiasa  berdoa dia sentiasa berbahagia dengan kehidupan dia.



Macam ni la aku kecewa tapi takpe kalau kita sayang orang tu, kita akan bahagia kalau dia bahagia.


Dear God by Avenge SevenFold is playing now. So, nak dedicate lagu ni kat dia. Semoga dia baca lah. Tapi rasa malu pulak kalau dia baca :D



Dear God, the only thing ask of you
 is to hold her hand when im not around, when im much too far away. We all need that person who can be true to you, but i left her when I found her and now i wish i stayed.

video
  

Best kan lagu nih? hummmp, utk awak yang kitee sayang, kitee nak cakap kite sayang sangat-2 kat awokk, harap awak dapat balas rasa ni. hee



Oke, mak nak tulis apa yang selalu dalam hati mak pada dia nih, Adooooi segan gila =.=

  • Mak harap dia sentiasa berbahagia di samping keluarga, kawan-2 dan orang yang dia sayang.
  • Semoga dia berjaya di dunia dan akhirat.
  • Thanks for everything, selama ni banyak membantu tika mak susah dan senang, berada di sisi mak serta menyokong mak.
  • Sorry juga untuk segalanya. Every my harsh words and acts that could hurt you.
To my dearest friend, Nur Athirah Areef. Aku sayang kau sangat-2. *ini bukan lesbo oke*. semoga hubungan ini akan berkekalan hingga ke syurga. Terkejut tak? Terkejut kan. Romantik tak aku? hee. Sila jangan berjumpa dengan aku selama 3 hari ni. BATAK MALU GILEEE. haha

So, awak-2 yang baca ni. Sila hargai kawan-2 anda. Yeah, diorang la yang akan ada kat sisi kita bila kita jauh di perantauan. So, sila jangan khianat kawan-2 anda. Bila mereka lebih sesuatu, rai mereka. Bila mereka kurang sesuatu, stay with them. paham? 

Oklah, takat tu ja nak cakap. Ini kenangan kami bersama. Mari tengok :D



Sepadan tak kami?


Ni la hobi kami walaupun ke kelas


Sayang awak ketat-2. Aww aww

Gambar-2 ni mengakhiri penulisan mak. boyyboyyy.


Lots of love,
Mak.huwainazainal.












THANKS FOR READING :)

 
This Blog is Protected. Copyright 2012 © Design and Reconstruct By Qina Yusof